WordPress

Ik bouw mijn websites in WordPress en raak iedere keer weer enthousiast van de mogelijkheden.

Waarom WordPress?

Logo WordPressWordPress is het meest gebruikte open source Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Dit brengt met zich mee dat er ook heel veel layout-mogelijkheden en functionaliteit voor ontwikkeld is en wordt. Er is dus heel veel mogelijk in WordPress.
Het is gebruikersvriendelijk, veilig en snel.

Training

Wanneer ik een website voor je bouw maak ik je uiteraard wegwijs in WordPress, zodat je na oplevering zelf pagina’s kunt wijzigen/maken en berichten kunt plaatsen.

WordPress themes

WordPress werkt met zogenaamde themes (sjablonen) om je website direct ‘smoel’ te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel gratis als tegen een kleine vergoeding.

Bij het bouwen van een website maak ik een voorselectie passend bij de aard van je bedrijf waaruit je een keuze kunt maken. Ik kijk hierbij naar design, techniek, integratie en internet marketing.

Je kunt zelf ook een theme uitkiezen. Daar ben je natuurlijk helemaal vrij in.

Plugins

Een plugin is een aanvulling op WordPress, waardoor je website bijvoorbeeld gebruikersvriendelijker, mooier of beter beveiligd wordt.
Hoe kies je echter uit duizenden plugins die extra functionaliteit aan je website toevoegen als je niet weet wat er allemaal mogelijk is?

Laat mij je hierin adviseren.

WordPress …

… is gebruikersvriendelijk en stabiel.
… is veilig en voortdurend up to date.
… heeft duizenden plugins met extra functionaliteiten.
… biedt uitstekende mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie (SEO).
… heeft goede koppeling met sociale netwerken.

Wil jij een website die voor je werkt?

Bel me gewoon eens