Wat zeggen mijn klanten?

Wat klanten zeggenAls startende zelfstandige wilde ik een website maken. Goed plan, maar hoe pak je dat in vredesnaam aan? Gelukkig had Ingrid antwoord op die vraag!
We zijn begonnen met praten; Wat wil je? Wat is je doel? Welke uitstraling wil je dat de site krijgt? Wat vind je wel en niet mooi? Ingrid liet mij steeds verschillende mogelijkheden zien, liet me nadenken over kleuren en lettertypes en liet de keuze uiteindelijk steeds bij mij. Zo kreeg mijn site beetje bij beetje steeds meer vorm. Tot de vorm waar ik nu heel tevreden mee ben!
Wat Ingrid in dit proces zo uniek maakt? De rust, haar optimisme en haar vertrouwen dat de site goed zou worden, passend bij mij. Voldoende sturend om voortgang te houden in het proces en nergens dwingend. Met engelengeduld heeft ze alle lijntjes, stipjes, kleurtjes etc. aangepast tot ik echt tevreden was!

Heinnie Kieft (www.heinniekieft.nl).

Wat klanten zeggenAls je aan een site begint, weet je eigenlijk niet waar het zal eindigen.
Mijn site is veel beter geëindigd dan ik had kunnen denken.
Een site maken vraagt erom helder te maken wat je nu echt te zeggen hebt. Soms met een stok achter de deur en soms juist met “een nachtje slapen”. Doorgaan tot het echt “klopt” en vooral ook: vakkennis, plezier, enthousiasme en een persoonlijke benadering.

Ingrid heeft dat voor mij allemaal. Ze vraagt door totdat helder is wat je in de aanbieding hebt. Haar achtergrond in verbindende communicatie en Rotterdamse dadendrang maakten haar voor mij de ideale sparring partner.

Odette Bovenberg (www.theemptycupcompany.nl).

Wat klanten zeggenMijn website is een prachtig visitekaartje geworden, waarop het verhaal van mijn bedrijf heel goed tot uitdrukking komt. Dat heb ik allemaal aan Bouland Webdesign te danken.

Ingrid heeft niet alleen mijn website gebouwd, ze heeft mij laten nadenken over wat ik wil vertellen en hoe ik dat wil presenteren. Hierbij heeft ze mij geholpen door mij de juiste vragen te stellen en door het verhaal telkens weer in verschillende demo’s te laten zien.

Uiteindelijk staat er een website die helemaal uitdrukt wie ik ben en wat ik doe.

Nicolai van Gorp(www.e-conomics.nl).

Wat klanten zeggenIk zat al tijden tegen het schrijven van teksten aan te hikken. Ik stond ervan versteld hoe Ingrid mijn verhaal wist te vertalen naar teksten waarin ik mijzelf herkende en er vervolgens een website bij bouwde die de uitstraling heeft die ik al die tijd voor ogen had.
Na twee minder goede ervaringen met andere webbouwers ben ik enorm blij met een website die WEL werkt.

Sabine Clasing (www.mooivanbinnenuit.com)

Wat klanten zeggenIngrid maakte de website voor onze karatevereniging met bijbehorende Facebook pagina. Ik krijg heel veel leuke reacties en complimenten over beide. De site wordt goed gevonden en heeft al de nodige nieuwe leden opgeleverd. Daarnaast geeft Ingrid je tips en ideeën waardoor je zelf enthousiast wordt om er mee aan de slag te gaan.

 

Harold Brill (www.gojukai-karate-kaizen.nl)

Wordt jij mijn volgende tevreden klant?

Bel me gewoon eens