Online marketing strategie

Een goede website begint bij het bepalen van een online marketing strategie. Het loont om van tevoren na te denken over wie je bent, wat je doet, wat je wilt bereiken en wie om jouw product of dienst zit te springen.

Kies je niche en bepaal je doel

Een online marketing strategie omvat een duidelijke beschrijving van je product of dienst, het bepalen van je niche/doelgroep en de dingen die jou hierin uniek maken. Verder is het bepalen van je doel belangrijk. Wil je bijvoorbeeld beter gevonden worden in de zoekmachines, wil je meer klanten trekken (en dus meer omzet) of wil je je website gebruikersvriendelijk maken? Je uitstraling, zowel online als jijzelf, moet hierop aansluiten.

(Social) media

Op basis hiervan bepaal je welke middelen ingezet kunnen worden om dat te bereiken. De mogelijkheden zijn tegenwoordig legio: een eigen website, adverteren op internet, twitter, facebook, linkedin, youtube, enz.

Met welk van deze media je jouw doelgroep het best bereikt is afhankelijk van je online marketing strategie.

Jarenlange ervaring in marketing & communicatie

Ik heb, naast verstand van webdesign,  jarenlange ervaring in marketing en communicatie. Ik kan je dus helpen bij het maken van een online marketing strategie die klopt en werkt. Ik bied je een compleet stappenplan om je hierin te adviseren en te coachen. Door de overzichtelijke stappen en begeleiding kom je tot actie en bereik je in korte tijd meer dan je voor mogelijk hield.

Laat mij je helpen met een online marketing strategie die klopt.

Bel me gewoon eens