Meer klanten met je website

Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers (en dus meer klanten) te trekken met je website. Bijvoorbeeld door middel van het adverteren in zoekmachines (search engine marketing), email-marketing (nieuwsbrieven) en affiliate marketing. Social media worden ook steeds belangrijker in het aantrekken van bezoekers.

Ik kan je adviseren hoe je deze middelen optimaal kan combineren en inzetten.

In contact met je website bezoekers

Maar hoe kom je vervolgens in contact met de bezoekers van je website en hoe maak je ze klant? Onderzoek wijst uit dat iemand gemiddeld zeven (positieve) contactmomenten nodig heeft om vertrouwd te raken met een bedrijf, zich het bedrijf spontaan te herinneren en bereid te zijn om er zaken mee te doen. Wanneer iemand dus slechts één keer je website bezoekt is dat te weinig om een relatie op te bouwen.

Zorg dat bezoekers geïnteresseerd raken in wat jij te bieden hebt en hier graag meer over willen weten via bijvoorbeeld een nieuwsbrief, een E-book of gratis tips. Op deze manier creëer je een positieve ervaring en bouw jij je adressenbestand op.
Dat betekent dan natuurlijk wel dat je via je website deze mogelijkheden ook biedt.

Pakkende webteksten

Daarnaast is het belangrijk dat je website uitnodigt tot actie. Een pakkende webtekst draagt hieraan bij, maar ook de gebruikersvriendelijkheid van je website. Zorg ervoor dat je website zich aanpast aan computer, tablet of mobiel (responsive) en dat er voldoende mogelijkheden zijn om het contact met jou te ondernemen.

Wil je meer weten over hoe je klanten kunt trekken met je website?

Bel me gewoon eens