Gevonden worden in Google

Een mooie website met allerlei mooie snufjes spreekt klanten misschien aan, maar wat heb je er aan als je niet wordt gevonden in Google? Wanneer je zoveel tijd en aandacht aan teksten, vormgeving en functionaliteit hebt besteed wil je natuurlijk ook graag dat mensen je vinden op het World Wide Web.

Websites worden bij mij dan ook standaard geoptimaliseerd voor Google. Ik let hierbij onder andere op tekstopbouw, keywords in tekst en broncode, titels en headers en alternatieve teksten.

Teksten optimaliseren voor zoekmachines

De tekst in je website is heel belangrijk om goed gevonden te worden in zoekmachines. Heb je al teksten en wil je ze laten optimaliseren voor Google? Ik help je graag om je teksten klaar te stomen voor Search Engine Optimization (SEO).

Heb je nog helemaal geen teksten en weet je ook niet waar je moet beginnen? Vertel mij in een interview je verhaal en ik vertaal dit naar een goed werkende en pakkende tekst voor het internet.

Online marketing strategie

De basis voor een goede tekst is je marketing strategie. Waarin wil jij je onderscheiden, wat maakt jou zo uniek en waar wil je op gevonden worden? En het moet met elkaar kloppen. Je tekst, je uitstraling en je presentatie moeten bij elkaar passen.
Van tevoren moet je hier dus goed over nadenken.

Website analyse

Wanneer je alles aan de ‘voorkant’ in orde hebt wil je natuurlijk ook weten hoeveel bezoekers je website bezoeken, welke pagina’s ze interessant vinden en waar ze op afhaken. Op basis van deze informatie kun je aanpassingen maken, bijsturen en zodoende nog interessanter worden voor je potentiële klant.

Ik geef je advies in optimalisatie op basis van statistieken.

Meer weten?

Bel me gewoon eens