Berichten automatisch plaatsen in social media

Facebook & Twitter

Een groot voordeel van WordPress is dat het kinderlijk eenvoudig is om je website te koppelen aan social media. Hoewel wij er geen voorstander van zijn berichten op Twitter en Facebook automatisch in je blog te plaatsen vinden wij het andersom wel handig.

In de meeste gevallen dienen social media om meer verkeer naar je website te trekken. Op je website worden de zaken gedaan. Sociale netwerken zijn vooral geschikt voor kleine berichten. Ze kunnen helpen je website te promoten.

Het plaatsen van je blogs op Facebook, Twitter en Linkedin helpt om mensen naar je website te trekken. Wanneer je je blogs automatisch door kunt plaatsen naar je Facebook, Twitter en Linkedin bespaart dit je een hoop tijd en moeite en bereik je automatisch meer mensen.

De plugin die wij hiervoor gebruiken is Jetpack. Dit is een bundel met plugins gemaakt door de mensen achter WordPress. In deze bundel zitten plugins voor statistieken, contactformulieren, RSS feeds, afbeeldingen, video’s, optimalisatie voor mobiele apparaten en nog veel meer.

Via Publice van Jetpack kun je je berichten automatisch plaatsen op Facebook, Twitter, Linkedin en andere social media.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*